مهمترین نکاتی که قبل از راه اندازی رستوران باید رعایت کرد !

اصول استاندارد HSE!
اصول استاندارد HSE!
آذر ۲۶, ۱۳۹۸
اجاق-گاز-چهار-شعله-فر-دار
اجاق گاز ۴ شعله فر دار
آذر ۲۶, ۱۳۹۸

راه اندازی رستوران

راه-اندازی-رستوران

راه اندازی رستوران جدید بسیار هیجان انگیز است اما می تواند بسیار مشکل ساز هم باشد . در زمان راه اندازی رستوران باید موارد مختلفی را از جمله نوشتن منو ، خرید تجهیزات رستورانی مناسب و استخدام کارکنان مناسب و … را در نظر بگیرید.

برای کمک به شما در شروع کار و دور شدن شما از مشکلات احتمالی که ممکن است در زمان راه اندازی رستوران برای شما اتفاق افتد ، قصد داریم تا در این مطلب یک لیست از همه موارد مورد توجه در راه اندازی رستوران را برای شما بیان کنیم و در اختیار شما قرار دهیم تا به نحو احسن از آن استفاده نمایید .

در صورت نیاز داشتن برای مشاوره و راهنمایی می توانید به قسمت تماس با ما سایت داطا مراجعه نمایید تا از مشاوره کارشناسان مجرب ما در زیمنه راه اندازی رستوران ، تهیه تجهیزات رستورانی و بصورت رایگان بهرمند شوید.

مشخص کردن نوع رستوران

تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی-راه-اندازی-رستوران

تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی-راه-اندازی-رستوران

مفهوم رستوران غالباً زمانی تحقق میابد که بر اساس روند فعلی کمبود هایی از نظر غذایی حس میشود. آیا نوع رستوران مشخص شده در بین سایر رستوران های معتبر ، قابلیت رقابت را دارد ؟ و می تواند به فعالبت خود ادامه دهد ؟

در حال حاضر معمولا رستوران های جدید ، سبک رستوران های مدرن را برای فعالیت خود انختاب می کنند و سعی دارند با پیاده سازی دکوراسیون مدرن ، بیشتر غذاهای غربی و اروپایی را برای جلب توجه مشتریان و کسب در آمد بیشتر ارائه می دهند .

 

بررسی و تحلیل رقبای محلی برای راه اندازی رستوران

تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی-راه-اندازی-رستوران-تجهیزات-رستوران

تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی-راه-اندازی-رستوران-تجهیزات-رستوران

رقابت شدید یکی از بزرگترین چالش های صنعت رستوران داری است. این رقابت می تواند تأثیر مثبتی روی کار شما داشته باشد.همچنین اگر در منطقه رقیبی ندارید ممکن است به این معنی باشد که هیچکدام از رقبایتان نتوانسته اند در بازار آن منطقه دوام بیاورند. به هرحال، در زمان راه اندازی رستوران نه تنها تحلیل رقبای موجود بلکه رقبای احتمالی نیز اهمیت دارد.

باید رستوران هایی با ماهیت مشابه را شناسایی و لیست آن ها را در طرح کسب و کار داشته باشید. بعد از مرحله شما باید روش های مختلف رقبا را که برای کسب درآمد بیشتر انجام میدهند را مورد بررسی قرار دهید و پرفروش ترین غذاهای رستوران های مختلف را بشناسید.

 

یک مکان خوب را انتخاب کنید

تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی-راه-اندازی-رستوران-انتخاب-مکان-مناسب

تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی-راه-اندازی-رستوران-انتخاب-مکان-مناسب

اغلب اوقات ممکن است یک مکان مانند یک ایده خوب به نظر برسد ، انتخاب یک مکان مناسب برای رستوران از آن جهت حائز اهمیت است که حتی ممکن است شما یک آشپز درجه یک داشته باشید ، اما اگر مکان رستوران را به درستی انتخاب نکرده باشید قطعا با شکست مواجه خواهید شد ، از این رو باید مکان انتخابی باید پر رفت و آمد باشد.

 

آماده سازی یک نقشه راه مناسب و تجاری

تجهیزات-رستوران-تجهیزات-آشپزخانه

تجهیزات-رستوران-تجهیزات-آشپزخانه

اکنون وقت آن رسیده است که برنامه کاری خود را بنویسید. مانند نقشه راه شما برای روز افتتاح است. یک طرح تجاری سه بخش اصلی دارد: خلاصه اجرائی ، توضیحات شرکت و تحلیل بازار . شما باید یک ایده کلی درباره ایده رستوران خود ارائه دهید .

مفهوم ، مکان ، میزان پولی که انتظار دارید هر سال بسازید و غیره. نوشتن یک برنامه تجاری برای رستوران می تواند به زمان نیاز داشته باشد ، اما ضروری است که شما باید درک کاملی از آنچه در مورد راه اندازی رستوران داشته باشید

 

جذب سرمایه گذاران برای راه اندازی رستوران

جذب-سرمایه-در-راه-اندازی-رستوران

جذب-سرمایه-در-راه-اندازی-رستوران

اکنون زمان آن رسیده که نقشه راه نوشته شده در مرحله قبل را برای سرمایه گذاران خو شرح دهید تا شگفت شده شوند.در این مرحله ابتدا نتایجی که در مرحله نوشتن نقشه راه به آن رسیده اید را به آنها نشان دهید . باید به سرمایه‌گذاران ثابت کنید که ایده‌تان کارآمد است و هیچ نشانه‌ای محکم‌تر از مشتریان دست‌به‌نقد وجود ندارد.

به‌ هر‌ حال اگر بتوانید شریک مناسبی پیدا کنید فرایندهای آغازین کسب‌وکار شما بی‌نهایت آسان‌تر می‌شود (حتی فراتر از جذب سرمایه‌گذاران) . سعی کنید به دنبال سرمایه گذاری باشید که شریک هم باشد و نه فقط پول دهنده

 

استخدام کارمندان مجرب و متعهد در کار

جذب-نیرو-در-راه-اندازی-رستوران

جذب-نیرو-در-راه-اندازی-رستوران

در هنگام استخدام کارمندان همیشه به دنبال ترکیبی از شخصیت و تجربه خوب باشید. ممکن است وسوسه شوید که خانواده و دوستان خود را استخدام کنید ، اما این کار را با احتیاط انجام دهید. همیشه داشتن افراد با تجربه باعث پیشرفت و کسب نتایج بسیار بهتری می شود.

 

داشتن منوی غذایی حرفه ای برای راه اندازی رستوران

نحوه-نوشتن-منو-رستوران-در-راه-اندازی-رستوران

نحوه-نوشتن-منو-رستوران-در-راه-اندازی-رستوران

منوی غذایی جز اساسی ترین بخش های رستوران است که باید بسیار با دقت و وسواسس انتخاب و نوشته شود. قبل از نوشتن منو ، اندازه آشپزخانه رستوران خود را در نظر بگیرید که به طور مستقیم بر اندازه و سبک منو شما تأثیر می گذارد یک آشپزخانه کوچکتر انواع منوی رستوران شما را محدود می کند. این بدان معنا نیست که شما نمی توانید تعداد زیادی غذا را ارائه دهید.

بسیاری از رستوران ها آشپزخانه های ریز و درشتی دارند اما با این وجود اقلام متنوعی در منوی خود دارند. راز کار کردن در آشپزخانه کوچک رستوران ، استفاده از مواد اولیه مناسب و پیاده سازی و چبدمان استاندارد تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد که شرکت داطا در این امر بسیار موفق و حرفه ای می باشد

 

تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی با کیفیت

تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی-داطا

تجهیزات-آشپزخانه-صنعتی-داطا

پس از تصمیم گیری درباره منوی غذایی رستوران خود ، زمان آن می رسد که نوع تجهیزات مورد نیاز را بر اساس منوی غذایی خود را سفارش دهید.برای تهیه این تجهیزات می توانید با شرکت داطا که سابقه بسیار درخشانی در این زمینه دارد تماس بگیرید تا علاوه بر مشاوره بسیار کامل و رایگان از پشتیبانی بسیار خوب این مجموعه بهره مند شوید

 

یک افتتاحیه بزرگ برگزار کنید

افتتاح-رستوران-راه-اندازی-رستوران

افتتاح-رستوران-راه-اندازی-رستوران

انجام یک افتتاحیه موفق می تواند به موفقیت نهایی در کسب و کار خصوصا در سال اول منجر شود. اغلب کسانی که خرده فروش هستند و همچنین صاحبان کسب و کار موفق در شروع فعالیت خود، همه تلاششان را جهت شناخته شدن در بین مردم جامعه و یا در میان شرکت های دیگر به کار می بندند .
برای این کار بهتر است برای برگزاری مراسم افتتاحیه افرادی را که از مشاغل دولتی، روزنامه، تلویزیون و یا رادیو و گروه های اجتماعی دعوت نمایید. البته این را بدانید که اگر در گام اول یعنی شناخت مشتری قدم محکمی برداشته باشید در این گام موفقیت شما تضمین بیشتری خواهد داشت.

 

بازاریابی با رسانه های اجتماعی

تجهیزات-رستوران-راه-اندازی-رستوران

تجهیزات-رستوران-راه-اندازی-رستوران

در واقع مشتریان از طریق رسانه‌های اجتماعی برند شما را می‌شناسند و با خدمات شرکت‌تان ارتباط بر قرار می‌کنند.
اگر شما مستقیما از طریق صفحات اجتماعی همچون فیس بوک، اینستاگرام، توئیتر و پینترست با مشتریان خود در ارتباط نیستید، یک راه ارتباطی قدرتمند را از دست می‌دهید.
یک بازاریابی قوی در رسانه‌های اجتماعی باعث موفقیت چشمگیر تجارت، شناخت برند و افزایش مشتری و فروش می‌گردد.
اگر رقیب‌های شرکت شما از کانال یا تکنیک بازاریابی رسانه‌های اجتماعی مشخصی استفاده می‌کنند که به نظر می‌رسد مزیت‌هایی به همراه دارد، شما هم می‌توانید از این کانال‌ها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فارسی