تجهیزات رستوران و راه اندازی رستوران

اگر قصد راه اندازی رستوران را دارید ، یکی از مهم‌ترین تصمیماتی که باید بگیرید این است که چگونه می‌توانید آشپزخانه و تجهیزات رستوران خود را تهیه کنید. یک آشپزخانه رستوران جایی است که منوی شما در آن تهیه می شود، و لازم است که مثل یک ماشین کامل و بی نقص اجرا شود.
به همین دلیل بسیار مهم است که اطمینان حاصل کنید، که آشپزخانه تان با تمام ابزارهایی که نیاز دارید پر شده ‌است. و تجهیزات شما به طور مرتب و منظم نگهداری می‌شوند. همان طور که افکار خاصی برای کسب‌ و کار و تجهیزات رستوران رویایی خود دارید، از راهنمای این مطلب استفاده کنید تا مطمئن شوید که همه چیز را مد نظر قرار داده‌اید.

انبار سرد در تجهیزات رستوران

تمام رستوران های تجاری به یک سیستم تبرید کامل نیاز دارند. بدون انبار سرد در تجهیزات رستوران، شما نمی‌توانید مواد غذایی را دست‌ نخورده نگه دارید. یا اینکه مواد غذایی را تازه آماده کنید. انبار سرد در تجهیزات رستوران نیز برای مدیریت موجودی مواد و اقلام غذایی حیاتی هستند. مثلاً بسیار مقرون ‌به ‌صرفه است که ۳۰۰ استیک را بخرید و آن‌ها را در انبار سرد نگه دارید، تا اینکه مثلاً ۱۰ استیک را هر روز بخرید.
تجهیزات سرد سازی صنعتی برای پاسخگویی به نیاز های منحصر به فرد صنعت رستوران ها طراحی شده‌اند. برای مثال، آن‌ها توانایی خنک کردن ظروف بزرگ سس را در یک درجه ‌حرارت ایمن در زمان ثبت دارند. بنابراین آن‌ها یک خرید کلیدی برای هر نوع عملیات جابجایی مواد غذایی محسوب می شوند.
اگر فضای کمی برای انبار سرد تجهیزات رستوران خود دارید هم باید به صرفه ترین موارد را جهت دریافت بازدهی بهتر انتخاب کنید. دقت کنید که به دنبال کمک حرفه‌ای برای نصب باشید و اینکه بدانید چگونه باید به درستی واحد خود را حفظ کنید چون آن‌ها می‌توانند برای تعمیر هزینه بر باشند.

انبار خشک در تجهیزات رستوران

انبار خشک مناسب براساس بزرگی و وسعت عملکرد یک رستوران می‌تواند راه حلی عالی برای نگهداری اقلام و مواد اولیه مختلف در آشپزخانه شما و نیز غذاهای فاسد نشدنی و البته به میزان زیاد باشد. مانند برنج. داشتن یک سیستم ذخیره سازمان ‌یافته به این شکل در تجهیزات رستوران نیز به ساده کردن عملیات آشپزخانه کمک خواهد کرد.
بهتر است تجهیزات مورد استفاده را در دسترس قرار دهید، و چیزهایی که کم‌تر مورد استفاده قرار می گیرند را در طبقات بالا و آن هایی که دائما مورد نیاز هستند را در پایین ترین طبقات و اصطلاحاً در دسترس استفاده قرار دهید. انبار خشک فضای مناسب با تهویه نیاز دارد تا امکان نفوذ عوامل خارجی به آن کاهش یابد.

تجهیزات آماده ‌سازی در تجهیزات رستوران

تجهیزات رستوران در بخش آماده سازی برای هر آشپزخانه تجاری و رستوران ضروری هستند؛ و در اندازه‌های مختلف ارائه می‌شوند. به یاد داشته باشید که سطوح آماده ‌سازی ساخته‌ شده از فولاد ضد زنگ را انتخاب کنید که در برابر ضربه مقاوم است. و همچنین باکتری‌ها را جذب نمی‌کند و می‌تواند در مقابل محصولات تمیز کننده شیمیایی به راحتی در آشپزخانه‌ های رستوران مقاومت کند.
به عنوان مثال جنس های پلاستیکی و چوبی در مرحله آماده سازی و استفاده از تجهیزات رستوران بسیار مناسب هستند. تخته ‌های چوبی به طور کلی سخت‌تر از تخته های پلاستیکی هستند اما شیار و خطوط در آن ها به سادگی ایجاد نخواهد شد.

تجهیزات پخت در تجهیزات رستوران

به این فکر کنید که به چه ابزارهایی نیاز دارید، تا تمام منوی خود را در یک شیفت به اجرا درآورید. لیست این نوع تجهیزات رستوران بسته به نوع غذایی که می‌خواهید تهیه کنید، تغییر می‌کند. بنابراین ممکن است گستردگی تجهیزات آشپزخانه رستوران در مرحله پخت با رستوران دیگری از نظر وسعت و تعدد یا تخصصی بودن کاملاً متفاوت باشد.
همچنین فراموش نکنید که در این بخش به هر مورد از نظر تعداد نهایت نیاز را دارید. برخی مواقع که ممکن است یک رستوران شلوغ و پر از مشتری باشد در اختیار داشتن یک قلم از یک نوع خاص از تجهیزات رستوران در مرحله پخت نمی تواند سرعت عمل خاصی را در اختیارتان قرار دهد.

تجهیزات نگهداری در تجهیزات رستوران

تجهیزات نگهداری مانند تجهیزات موجود در بخش انبار سرد به شما اجازه می دهند تا مواد اولیه یا مواد ترکیب شده را به صورت گرم یا سرد، و در دسترس نگهداری کنید. حتی برخی از اقلام مانند سیخ های کباب باید در جایی نگهداری شوند که بجز آسانی در دسترسی، تمیز و بهینه مورد استفاده قرار گیرند.
توجه کردن به همین موارد کوچک راه اندازی کسب و کار رستوران شما را توسعه می بخشد. اگر می‌خواهید غذاهای خود را تازه و خوشمزه و در کل ساعات سرویس دهی گرم نگه دارید، بهترین گزینه یک میز بخار است. آن‌ها از آب برای گرم نگه داشتن مواد غذایی در ظروف فلزی گرم و در دمای ایمن برای ساعت‌ها استفاده می‌کنند.

تجهیزات رستوران در تجهیزات رستوران

اگر تجهیزاتی برای سرو غذا در یک رستوران وجود نداشته باشد، در حقیقت رستورانی هم وجود نخواهد داشت! شما به انواع تجهیزات رستوران در بخش سرو نیاز دارید، تا بتوانید از این طریق در صدد جلب رضایت مشتری برآیید.
تعداد تجهیزاتی که می‌توانید در رستوران خود جا دهید را در نظر بگیرید و اینکه چه تعداد مشتری را می توانید پشتیبانی کنید؛ تا در نهایت به مشکل خاصی برخورد نکنید. همچنین برای تهیه تجهیزات رستوران برای سرو غذا هرج و مرج، شلوغی و ازدحام جمعیت را در رستوران خود در نظر بگیرید. این کار غیر معمول نیست و برای چیدمان یک استراتژی بهینه به شما کمک خواهد کرد.

تجهیزات شستشو در تجهیزات رستوران

تجهیزات شستشو برای هر آشپزخانه رستوران حیاتی هستند. زیرا میزان آب لازم و همچنین فضا را برای شستشو، تمیز کردن محصولات و مواد اولیه مانند سبزیجات، و یا شستن ظروف آشپزخانه به صورت کامل فراهم می‌کنند. برای توجه به بخش بهداشتی و ایمنی رستوران به طور معمول به تجهیزات رستوران تجاری در مرحله شستشو نیاز دارید، تا بتوانید بهداشت و پاکیزگی در کل خط پخت و ارائه غذا حفظ نمایید.

فارسی