تجهیزات کترینگ و راه اندازی کترینگ

تجهیزات کترینگ ، در واقع قلب مرکزی کترینگ شما محسوب می شوند. بنابراین برای اینکه بتوانید کترینگی متفاوت با سایر کترینگ ها داشته باشید باید هزینه قابل توجهی را بپردازید ، تا بتوانید مدرن ترین تجهیزات را در اختیار داشته باشید . اگر به فکر راه اندازی این نوع کسب و کار هستید، قطعا گزینه مناسبی را انتخاب کرده اید. چرا که با بودجه ای مشخص میتوانید به سودی قابل توجه برسید . راه اندازی کترینگ به جز طی کردن مراحل تبدیل مکان مورد نظرتان به یک آشپزخانه مجهز به خرید و ایجاد لیستی کامل نیازمند است. اگر قصد راه اندازی و تهیه تجهیزات کترینگ را دارید ادامه این راهنما را از دست ندهید.

تجهیزات-کترینگ-راه-اندازی-کترینگ-datacatering.ir-داطا
تجهیزات-کترینگ-راه-اندازی-کترینگ-datacatering.ir-داطا

گروه صنعتی داطا ، به دلیل گسترده بودن تجهیزات کترینگ آنها را در دسته های کلی زیر تقسیم بندی کرده است :

انبار سرد در تجهیزات کترینگ

در واقع بخش مهم داستان راه اندازی کترینگ انبار سرد آن است. جایی که تمامی اقلام و مواد غذایی مهم در آن نگهداری می شود. انبار سرد در تجهیزات کترینگ به شما اجازه می دهد که به شیوه‌ای کارآمد و بروز عمل کنید.
در حالت معمول برای حفظ درجه‌حرارت بین ۳۴ و ۴۰ درجه فارنهایت اقلام خوراکی می توانند نگهداری شوند. در حالی که انبار سرد کترینگ برای حفظ دما بین ۱۰ تا ۰ فارنهایت مورد نیاز است. بسیاری از اقلام انبار سرد در هر کترینگ وسعت مخصوص به خود را دارد.
برخی به دلیل تعدد مشتری باید بزرگ تر و حجیم تر بوده و برخی دیگر اندازه و وسعت کوچکتری دارند. این موضوع در ابتدای تهیه تجهیزات کترینگ انبار سرد باید تعیین شود.

انبار خشک در تجهیزات کترینگ

مانند انبار سرد در تجهیزات کترینگ ، انبار خشک نیز وظیفه نگهداری و طبقه بندی محصولات غذایی را بر عهده دارد. در انبار خشک به جز تهیه وسایل مورد نیاز، توجه به دما و شرایط آب و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ما در انبار خشک به تجهیزاتی در شکل ها و اندازه های گوناگون قابل جابجایی نیاز داریم.

همچنین باید توجه کنیم که در راه اندازی کترینگ هیچ چیزی را از قلم نیندازیم. البته در انبار خشک نیاز نیست تا حتما دمای زیر صفر موجود باشد. تنها شرایط نگهداری تمیز و بهداشتی حائز اهمیت است. چیدمان انبار خشک در راه اندازی کترینگ امکان استفاده از حداکثر فضا برای بیشمار ماده غذایی خشک را می دهد. بنابراین اقلام و تجهیزاتی که آماده می کنید باید در عین کیفیت کارایی بالایی نیز داشته باشند.

تجهیزات آماده سازی درتجهیزات کترینگ

شاید برایتان جالب باشد که بدانید مانند یک رستوران بزرگ، تجهیزات کترینگ نیز شامل مرحله آماده سازی نیز می شود. تجهیزات آماده سازی در کترینگ می تواند با زمینه های کاری مشابه اما متفاوت، باشد. بنابراین قبل از راه اندازی کترینگ بهتر است، تک تک اقلام را بررسی کرده و آن هایی که از قلم افتاده اند را بازبینی نمایید.

در راه اندازی کترینگ بسته به وسعت و بزرگی فعالیت شما وسایل و تجهیزات آماده سازی کترینگ می تواند شامل طیف وسیع تری نسبت به یک کترینگ کوچک باشد. تجهیزات کترینگ در مرحله آماده سازی باید از جنس مناسب و با دوام تشکیل شده باشند تا بتوان بدون فرسودگی خاصی از آن ها استفاده کرد. این تجهیزات یک آشپز را از مرحله شستشو یک ماده اولیه تا تبدیل شدن به مرحله قابل استفاده همراهی می کند

تجهیزات پخت در تجهیزات کترینگ

مرحله پخت در تجهیزات کترینگ همانطور که از نامش قابل حدس است به بخشی باز می گردد، که شما قصد دارید مواد غذایی را پخته و آماده سرو یا ارسال گردانید. هریک از اقلام مرتبط با تجهیزات پخت، مانند وسعت فعالیت شما در زمینه تجهیزات کترینگ و آماده سازی غذا می توانند بیشتر و گسترده تر باشند. فراموش نکنید که تجهیزات کوچک اجزای جدانشدنی تجهیزات کترینگ محسوب می شوند، و بهتر است پس از تعیین مکان مورد نظر به فکر خرید تجهیزات پخت باشید.

تجهیزات نگهداری در تجهیزات کترینگ

تجهیزات نگهداری غذا در راه اندازی و پیشبرد کسب و کار کترینگ مربوط به مواقعی است که شما برای تهیه غذا و آماده سازی آن نیاز دارید، تا مواد و دیگر تجهیزات را به طور منظم و تازه نگهداری کنید. عمده این وسائل ممکن است با آماده سازی در تجهیزات کترینگ مشابه باشد. با این حال می تواند شامل تفاوت هایی نیز باشد. شما برای تجهیزات کترینگ مرحله نگهداری، باید به حجم، کیفیت و کارایی آن توجه داشته باشید. گاهی خرید یکسری تجهیزات در این مرحله چندان به کارتان نخواهد آمد. بنابراین بهتر است از قبل یک لیست تهیه کنید.

تجهیزات سرو غذا در تجهیزات کترینگ

مرحله سرو غذا در تجهیزات کترینگ عمدتاً بسیار محدود و حتی بی نیاز از تهیه است. شما باید تنها به تهیه دیگر موارد ذکر شده در شروع کسب و کار کترینگ بپردازید. اما عدم وجود تجهیزات سرو غذا در کترینگ به دلیل تفاوت موجود در تجهیزات آن در مرحله سرو غذا با رستوران است. در رستوران عمدتاً غذا می تواند پس از تهیه توسط مشتری در همان مکان سرو شود. اما با تهیه غذا کترینگ عموما فاز سرو در مکان مورد نظر مشتری مثل خانه یا بیمارستان و غیره انجام می گیرد.

تجهیزات شستشو در تجهیزات کترینگ

شستشو حرف اول و آخر در طی مراحل مختلف آماده سازی، طبخ و سپس سرو غذا را می زند. شما به جز شستشو ظروف به شستشو مواد غذایی قبل از آماده سازی برای پخت احتیاج خواهید داشت. رعایت بهداشت در این مرحله به شما مجوز شروع و ادامه فعالیت را خواهد داد. بنابراین بی توجه از کنار آن عبور نکنید. به همین دلیل است که، تمامی تجهیزات کترینگ شما در مرحله آخر باید کامل و بدون نقص باشند. برای تهیه این بخش نیز نیاز به تهیه لیست دارید. توجه داشته باشید که هر یک از تجهیزات این بخش همواره به طور منظم در طی تک تک مراحل ذکر شده مورد استفاده قرار می گیرند.

نتیجه گیری

راه اندازی و خرید تجهیزات کترینگ اگرچه نیاز به یک لیست بالا بلند و با اهمیت مثل راه اندازی یک رستوران دارد اما قطعا دشوارتر از آن نخواهد بود. لیست تجهیزات کترینگ بسته به بزرگی و وسعت فعالیت شما مانند یک رستوران کوچک تعیین می شود. این کسب و کار جدید به شما اجازه می دهد تا حتی با در اختیار داشتن فضایی کوچک نیز به کسب درآمد مشغول باشید. تجهیزات کترینگ گروه صنعتی داطا تمامی موارد گفته شده را پوشش داده، و به شما اجازه می دهد آشپزخانه صنعتی تمام و کمالی را راه اندازی نمایید.

فارسی