فهرست مطالب این متن :
سیبزمینی سرخ شده یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاها در منوی رستورانها و فستفودها است که با سیب زمینی سرخ کن صنعتی خوشمزهتر هم میشود. بسیاری از افراد ترجیح میدهند همراه با غذا و یا زمانی که منتظر آماده شدن سفارش خود هستند، سیب زمینی سرخ شده میل کنند. از همین رو شاید به جرئت بتوان گفت این غذای ترد و خوشمزه از پرمتقاضیترین غذاها در اغذیهفروشیها، رستورانها و فستفودها است.
عاشقان پر و پاقرص سیب زمینی، بچهها هستند و از طرفی این یکی از سالمترین غذاهایی است که در یک فستفود میتوان برای کودکان سفارش داد. علاوه بر آن معمولاً در منوی رستورانها، چند نوع سیبزمینی در ترکیبی وسوسهانگیز با مخلفاتی همچون پنیر و قارچ نیز وجود دارد که کمتر کسی میتواند در برابر آنها مقاومت کند؛ بنابراین اگر قصد دارید رستوران یا هرگونه اغذیه فروشی دیگری تأسیس کنید باید خود را برای تحویل سفارشات بیشمار سیب زمینی سرخ شده آماده کنید.
بهتر است بدانید، امکان ندارد که بتوانید با سرخ کردن سیبزمینی با روشهای معمولی، پاسخگوی سفارشات این همه مشتری باشید. شما برای اینکه سرعت و کیفیت تهیه غذا را بالا ببرید، به یک سیب زمینی سرخ کن صنعتی نیاز دارید. با این وسیله میتوانید در زمان کم به بهترین شکل ممکن، غذا را به مشتری رسانده و در عرض مدت کوتاهی، چند برابر هزینهای که کردهاید، سود به دست آورید.
سیب زمینی سرخ کن صنعتی نوعی دستگاه سرخ کن است که در آشپزخانههای صنعتی، رستورانها، فستفودها و … استفاده میشود. این دستگاه یکی از ضروریترین تجهیزات لازم در آشپزخانهها و اغذیه فروشیها میباشد که با کمک آن میتوان روزانه سفارشات زیادی را دریافت نمود. سیب زمینی سرخ کن صنعتی دستگاهی است که با کمک آن میتوان خلالهای یکدست سیب زمینی را به روش غوطهوری در روغن فراوان سرخ کرد.
حجم نسبتاً زیاد مخزن روغن و تعداد آن، خصوصاً در روزهای تعطیل و پرفروش، به کمک شما میآید و با قرار دادن سبد یا سبدهای حاوی سیبزمینی در آن، میتوان به سرعت سیبزمینیهای با کیفیتی آماده کرد. استفاده از سبدهای استیل در این روش باعث میشود روغن اضافی از غذا خارج شود و علاوه بر تهیه یک غذای خوش طعم و ترد، در مصرف روغن نیز صرفه جویی میشود.
در گذشته از دیگها و تابههای بزرگ برای سرخ کردن سیب زمینی در آشپزخانههای صنعتی استفاده میشد. این شیوهی پخت، علاوه بر کند بودن و کیفیت پایین غذا، مشکلات فراوانی ایجاد میکرد که در نهایت به طراحی دستگاهی کاربردی برای سرخ کردن مواد غذایی منجر شد. استفاده از سیب زمینی سرخ کن صنعتی مزیتهای زیادی دارد که در این بخش به چند مورد از آنها اشاره میکنیم.
مزیت استفاده از سیب زمینی سرخ کن صنعتی در این است که شما دیگر هیچ کدام از دردسرهای سرخ کردن سیب زمینی در تابههای معمولی را نخواهید داشت. طعم سیبزمینی که با سرخ کن تهیه میشود بسیار لذیذ است. حرارت در مخزن روغن این وسیله، به طور یکنواخت پخش شده و سیب زمینیها بدون این که بسوزند، کاملاً به یک میزان پخته میشوند. در پایان کار شما خلال سیبزمینیهایی یکدست و ترد و خوشمزه خواهید داشت.
ساختار سیب زمینی سرخ کن صنعتی به گونهای است که سیبزمینیها به طور کامل در روغن داغ غوطه ور هستند و چون در حین پخت، حرارت در همه جا یکنواخت است، نیازی به هم زدنهای مکرر نیست. در نتیجه غذا زودتر آماده و تحویل مشتری میشود.
طراحی سیب زمینی سرخ کن صنعتی به شکلی است که استفاده از آن ساده است و نیاز به نیروی کار ماهر ندارد. حتی افرادی که تجربه کافی و تخصص خاصی ندارند، با صرف زمان کوتاهی میتوانند به راحتی با آن کار کنند. زمان خرید این دستگاه در آشپزخانه شما فرا رسیده است.
اجزای دستگاه سرخکن سیبزمینی شامل بدنه، سبدها و مشعل از جنس استنلس استیل ساخته شده که نوعی فولاد ضد زنگ است. در نتیجه دستگاه مقاومت و طول عمر بالایی دارد و در اثر کار و شستشوی زیاد دچار مشکل نمیشود.
کاهش مصرف روغن، جلوگیری از له شدن سیبزمینیها به دلیل عدم نیاز به هم زدن و یکدست سرخ شدن آنها از دیگر مزایای استفاده از سیب زمینی سرخ کن صنعتی است.
تقریباً در همه جای دنیا مردم با دیدن نام سیبزمینی سرخشده در منوی رستورانها، هوس میکنند که در کنار غذای خود مقداری از آن را داشته باشند. به دلیل این که در رستورانها، ثبت سفارش پیوسته در حال انجام است، وجود دستگاه سیب زمینی سرخ کن بسیار ضروری به نظر میرسد. خاطرهی تأخیر در روند تحویل غذا در یک رستوران هیچگاه از ذهن مشتری پاک نمیشود و بهتر است برای جلوگیری از این اتفاق که منجر به از دست دادن مشتری میشود، تجهیزاتی همچون سیب زمینی سرخ کن صنعتی تهیه گردد.
شیر گاز ترموستاتیک ترموکوپلدار، جرقهزن و شیر تخلیه روغن از اجزایی است که یک سرخکن مناسب باید داشته باشد تا راهاندازی و کار کردن با آن، به راحتی و در کمترین زمان ممکن انجام شود. برای خرید این دستگاه لازم است حجم سفارشات و بودجه خود را بررسی کنید. تعداد توری، تعداد لگن و حجم آنها از مواردی است که برای بالا بردن کیفیت خدمات خود باید به آن توجه کنید. در گروه صنعتی داتا، کارشناسان مجربی هستند که میتوانند در این زمینه به شما مشاوره دهند.
همانطور که در بخشهای مختلف شرح دادیم، استفاده از سیب زمینی سرخ کن صنعتی در آشپزخانههای صنعتی بسیار سودمند است. از طرفی هزینه خرید این دستگاه نسبت به اثراتی که در افزایش سرعت سرویسدهی، کیفیت غذا و نتیجتاً سود حاصل از فروش دارد بسیار پایین است و در زمان بسیار کوتاهی جبران میگردد؛ بنابراین اگر میخواهید آوازه سیبزمینیهای لذیذ و ترد رستوران شما در همه جا بپیچد میتوانید همین حالا نسبت به خرید سیب زمینی سرخ کن صنعتی اقدام کنید.