مزایا و معایب آشپزخانه های اپن در صنعت رستوران

اهمیت یخچال صنعتی و انواع آن
اهمیت استفاده از یخچال صنعتی در تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تیر ۱۱, ۱۴۰۱
چیدمان-آشپزخانه
اهمیت چیدمان آشپزخانه صنعتی
تیر ۱۱, ۱۴۰۱
Show all
آشپزخانه های اپن در صنعت رستوران

مزایا و معایب آشپزخانه های اپن در صنعت رستوران

مفهوم آشپزخانه اپن ( آشپزخانه ای که در محیط سرو رستوران می باشد) به یکی پرترفدارترین مقوله ها در صنعت رستوران تبدیل شده است. وقتی مردم وارد یک رستوران می شوند، شفافیت نحوه تهیه غذا بیشترین اهمیت را دارد.

آشپزخانه های اپن در صنعت رستوران

یک آشپزخانه با فضای باز درک کل فرآیند تولید غذا را بسیار ساده می کند، صرف نظر از اینکه آیا این آشپزخانه خوب است یا خیر .اگر واقع بینانه صحبت کنیم، یک سوال در این قسمت پیش می آید که چند رستوران دوست دارند در مورد فرآیندهای خود با مردم ۱۰۰٪ شفاف باشند ؟

رستوران‌هایی با آشپزخانه صنعتی فناوری‌های مختلفی را انتخاب کرده‌اند تا مفهوم آشپزخانه‌های اپن را کاملاً برای مهمانان ساده تر کنند . یکی از این فناوری‌ها،  سیستم تهویه آشپزخانه صنعتی است . این شامل دو خروجی هوا و همچنین امکانات هوای جایگزین در منطقه پخت و پز است.

.

همانطور که مهمانان به طور فزاینده ای به اهمیت سلامتی آگاه می شوند، علاقه آنها به غذاهای پرچرب تمیز به طور قابل توجهی افزایش می یابد،  به ویژه جایگزین های گیاهی مناسب.
 به طور طبیعی، افراد وقتی بیرون غذا می‌خورند، علاقه‌مندند بدانند که آیا غذای سرو شده با استفاده از چه مواد غذایی تهیه شده است، که چشم‌انداز را برای آشپزخانه‌های اپن بیشتر می‌کند. در این مطلب ، مزایا و معایب آشپزخانه‌های اپن در صنعت رستوران‌داری و اینکه چگونه رستوران‌ها بهترین تجربه ممکن را به مهمانان خود ارائه می‌دهند، بحث خواهیم کرد.
مردمی عاشق تماشای نحوه پختن غذایی هستند که قرار است بخورند. مهارت های آشپزی یک سرآشپز چیزهای زیادی در مورد غذاهایی که توسط او طبخ می شود می گوید.
 آشپزخانه باز به سرآشپز کمک می کند تا مهارت های آشپزی خود را به کسانی که عاشق تماشای آشپزی هستند نشان دهد. به این ترتیب، یک سرآشپز نه تنها یک محصول خوب را می فروشد، بلکه در بین مهمانها نیز محبوبیت پیدا می کند.
 استفاده از آشپزخانه اوپن سرگرمی های بصری را برای مهمانان فراهم می کند و تجربه ای برای به خاطر سپردن به آنها ارائه می دهد.
علاوه بر این، وقتی آشپزخانه باز است، افرادی که در حال سرو عذا هستند می‌توانند در واقع همه چیزهایی را که در حال پخت هستند مشاهده کنندو  آنها را کنجکاو می کند این ممکن است رستوران را در یک موقعیت سودآور قرار دهد.
علاوه بر این، تجربه بهتر منجر به افزایش سودآوری می شود. بنابراین ارتباط مستقیمی بین رستوران های باز آشپزخانه و سودآوری یک رستوران وجود دارد.

مشاهده به توسعه اعتماد کمک می کند

یک آشپزخانه اوپن با انگیزه کلیدی برای جلب اعتماد مردم راه اندازی شده است. با نگاهی به سناریوهای گذشته، مشتریان رستوران ها شاهد ظاهر شدن غذا که از پشت درهای بسته بوده اند ،  این هنوز در بخش های عمده جهان رایج است.

علاوه بر این، دقت و توجهی که سرآشپزها در هنگام تهیه غذا از خود می‌کنند، به غذاخوری‌ها رضایت می‌دهد که هیچ مشکلی در غذا وجود ندارد.

ایجاد انگیزه برای آشپزها برای آشپزی بهتر

طبق یک  مطالعه ، آشپزخانه های بسته به عنوان دنیایی منزوی، پنهان از جامعه و پر از پرخاشگری مشاهده شده اند .  این انزوا بر روحیه و نگرش سرآشپزها قبل از ورود به کار تأثیر گذار خواهد بود.  با این حال، در مقابل، نگرش نسبت به رفتن به سر کار در آشپزخانه باز به دلیل تماس گسترده تر با مردم و موقعیت فیزیکی که به سرآشپزها احساس بهتری میدهد ، مثبت تر بود.

درست است که وقتی سرآشپزها می‌بینند که میهمانان از غذایی که برایشان سرو می‌شود لذت می‌برند، بیشترین انگیزه را پیدا می‌کنندکه غذاهای بهتری بپزند. این به معنای واقعی کلمه باعث ایجاد احساس شادی همراه با رضایت شغلی بیشتر می شود. علاوه بر این، بازخورد فوری می تواند سرآشپزها را ترغیب کند تا سطح کاری خود را ارتقا دهند.

صرفه جویی در فضا و پول

مفهوم آشپزخانه اپن در رستوران ها فقط به سرآشپزها و غذاخوری ها و نقطه رضایت و انگیزه آنها نیست. آشپزخانه اپن باعث صرفه جویی در فضا و هزینه برای صاحبان رستوران می شود.

آشپزخانه مجزا و بسته به فضای بیشتری نیاز دارد. بنابراین، منجر به تولید بیشتر اجاره، برق و هزینه های نگهداری می شود. مفهوم آشپزخانه باز باعث حذف هزینه های اضافی رستوران ها و افزایش سود شده است. این به رستوران ها اجازه می دهد که هم فضا و هم پول را همراه با رضایت مشتری حفظ کنند.

 

 

معایب آشپزخانه باز

 پر سر و صدا بودن

در آشپزخانه یک رستوران با صداهایی متفاوت از صدای آب جاری گرفته تا صدای ظرفشویی مواجه می شوید. شکی نیست که رستوران ها در چند دهه گذشته با صدای بلندتر دارای محبوبیت کمتری هستند .
 ترکیبی از صدای اجاق، ماشین ظرفشویی، قهوه جوش و غیره با سر و صدای موسیقی و گفتگوی میهمانان با یکدیگر، پذیرفتن مفهوم آشپزخانه اپن را از نقطه نظر عملیاتی کمی سخت می کند.
برای کمک به مقابله با سر و صدا، صاحبان رستوران راه های مختلفی را انتخاب می کنند – مانند کار با مهندسان و بازسازی رستوران ها. این باعث می شود روند کلی کاهش صرو صدا و بازسازی واقعاً گران باشد.

 

عدم کنترل دما

آشپزخانه های رستوران هایی که دارای محیطی جدا برای تهیه غذا هستن ، به راحتی گرما کنترل میکنند . در آشپزخانه اپن ، در حالی که پخت و پز در حال انجام است، دمای آشپزخانه و اتاق افزایش می یابد.
 این می تواند راحتی کارکنان و میهمانان را کمتر کند. بهترین راه برای مبارزه با این گرما، نصب سیستم هایی است که تهویه، گردش هوا و هیدراتاسیون را ارائه می دهند. علاوه بر این، آشپزخانه هاس صنعتی در معرض نیاز به بررسی مکرر چربی، گرد و غبار، فیلترها و مجرای جاروبرقی می باشند.  این باعث ایجاد هزینه های اضافی و هزینه اضافی در قبوض انرژی می شود.

 

کمبود فضای آشپزخانه

حتی اگر یک آشپزخانه باز باعث صرفه جویی در فضا و هزینه می شود، می تواند مشکلاتی را در قسمت تهیه غذا ایجاد کند. فضای کمتر به معنای تعداد کمتر کابینت،  قفسه های ذخیره سازی، پریز برق و موارد دیگر است. کار کردن به صورت سازمان یافته در آشپزخانه اپن با کمترین فضا بسیار دشوار است.
وقتی فضای عملیاتی کمتر باشد، احتمال آشفتگی آشپزخانه در ساعات اوج مصرف بسیار زیاد است. این ممکن است یک بار برای همیشه تجربه کلی را برای میهمان خراب کند.

 

نگرانی های حریم خصوصی

همانطور که قبلا ذکر شد، سرآشپزها ممکن است با دیدن غذاخوری ها در حال لذت بردن از غذا انگیزه پیدا کنند و احساس خوشحالی کنند. اما همه سرآشپزها آنقدر برونگرا نیستند. برخی از سرآشپزها زمانی که توسط کسی دیده نمی شوند، به بهترین شکل ممکن کار می کنند.
اگرچه کارکنان آشپزخانه ممکن است همیشه سعی کنند که ناهارخوری های خود را شاد و سرگرم نگه دارند، اما با توجه به این واقعیت که همیشه تحت نظر هستند، ممکن است از نظر ذهنی خسته و استرس داشته باشند. این ایده آل نیست که کارکنان همیشه اینقدر در معرض دید باشند.

 

خراب شدن تجربه غذاخوردن

به همان اندازه که میهمانان دوست دارند آشپزخانه باز را تجربه کنند، ممکن است مسائلی پیش بیاید و کل تجربه را برای آنها خراب کند. به عنوان مثال، همه عطرهایی که از آشپزخانه می آید دلپذیر نیستند. برخی از آنها برای یک انسان معمولی واقعاً بد هستند زیرا برخی از افراد به غذاهای خاص و بوی آنها حساسیت دارند.
به طور واقعی و مجازی، آشپزخانه باز ممکن است برای همه مناسب نباشد. برای رستوران‌هایی که به تازگی راه‌اندازی شده‌اند، طرح آشپزخانه‌های اوپن راهی عالی برای جذب مشتریان با ارائه نمایشی از اتفاقات داخل آشپزخانه در کنار ظاهر و رفتار کارکنان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فارسی