مهمترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی در راه اندازی یک رستوران حرفه ای کدامند ؟

بهترین و جدیدترین راه کارها برای سرپا نگه داشتن رستوران ها در دوران کرونا !
مهر ۳, ۱۳۹۹
Manufacturer of industrial kitchen equipment
چگونه یک شرکت تولید کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی را انتخاب کنیم ؟
مهر ۳, ۱۳۹۹
Show all

مهمترین تجهیزات آشپزخانه در راه اندازی یک رستوران حرفه ای کدامند ؟

برای ارائه خدمات با کیفیت و منحصر به فرد باید تجهیزات مدرن و کاملی برای آشپزخانه صنعتی خود داشته باشید .

یک رستوران حرفه ای باید به مبلمان ، ماشین آلات ، تجهیزات و وسایلی مجهز باشد که به شما در ارائه بهترین خدمات کمک  کند. اگر به فکر سرمایه گذاری در رستوران یا نوسازی تجهیزات خود هستید ، ما به شما می گوییم برای تبدیل آشپزخانه سنتی خود به آشپزخانه صنعتی حرفه ای ، چه مواردی ضروری است. با داطا همراه باشید .

 

تجهیزات برودتی (تجهیزات سرد): مواد را همیشه تازه نگه دارید .

بدون شک یکی از مهمترین تجهیزات آشپزخانه در هر نوع رستورانی تجهیزات سرد آن رستوران می باشد . انواع یخچال ، فریز ، یخچال های درب شیشه ای و سایر تجهیزات سرد

یخچال و فریزرهای صنعتی یکی از اولین تجهیزاتی می باشد که  برای تهیه آن سرمایه گذاری خواهید کرد. یک کابینت یا یک اتاق سرد به شما امکان می دهد تا مواد اولیه مورد استفاده خود را در ظرف های خود را برای چند روز حفظ کرده و خواص مواد را حفظ کنید.

فریزرهای صنعتی اعم از افقی یا عمودی (خوابیده یا ایستاده) از مواد اولیه که حجم زیادی دارند حفاظت میکند . با استفاده از سینی های بزرگا آنها و قفسه های داخل آن  ، می توانید تکه های گوشت یا ماهی ، را در حجم زیادی نگه .

ماشین آلات و تجهیزات پخت: دستور العمل های خود را زنده کنید و غذاهای ویژه خلق کنید .

سرمایه گذاری در تجهیزات آشپزخانه صنعتی با کیفیت بالا باعث ایجاد تفاوت در نوع پخت و در نتیجه مزه غذا خواهد شد. بخشی از بودجه اولیه شما باید در اجاق گاز ، انواع سرخ کن های صنعتی و سایر تجهیزات پخت استفاده شود . اجاق های چند منظوره  را انتخاب کنید که به شما امکان دهند در انواع  مختلفی از غذاها را بپزید ، از شیرینی گرفته تا انواع پیش غذاها .

میزهای کار: مرکز آشپزخانه شما

قسمت جدایی ناپذیر تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، میز کار شماست . برای اینکه آشپز شما محیطی مناسب داشته باشد تا بتواند به بهترین شکل مواد غذایی را آماده کند . سعی کنید با توجه به ابعاد آشپزخانه خد میزکارها را تا جایی که امکان دارد وسیع انتخاب کنید تا نیروهای آشپزخانه بتوانند مواد مختلف را بصورت همزمان خرد و یا برش دهند .

تهیه یک میز کار از جنس استنلس استیل که متناسب با آشپزخانه شما است ، براش ما ضروری است .که قابلیت جاجایی در صورت لزوم را داشته باشد .

تجهیزات شستشو : مسلما یک آشپزخانه یک رستوران بدون داشتن یک فضای شستشوی مناسب نمی توانند کار کنند .

این محوطه آشپزخانه از یک سینک صنعتی استیل (روشویی استیل )ساخته شده است که دارای یک یا چند بخش ، یک منطقه خشک کردن و یک دستگاه تخلیه کننده و قفسه های زیر سینک برای نگهداری وسایل نظافتی به شما کمک می کند تا نظم را در محل کار خود نگه دارید.

این قسمت علاوه بر اینکه به شما امکان می دهد عناصر خاصی را که مرتباً از آنها استفاده می کنید شستشو دهید ، برای شستشوی مواد و از بین بردن باقی مانده های خاک از سبزیجات یا میوه ها نیز مناسب است.

ماشین ظرفشویی صنعتی: یکی از ضروری ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی

اگر چیزی وجود دارد که هر رستوران به آن نیاز دارد ، یک سیستم شستشوی با کیفیت است . هر سرویس رستوران شما از صدها بشقاب ، فنجان و کارد و چنگال استفاده می کند که باید در مدت زمان بسیار کمی شستشو و ضد عفونی شوند تا خدمات بهتری ارائه دهند.

شما با توجه به وسعت رستوران خود می توانید از انواع ماشین ظرفشویی مختلف مانند ماشین ظرفشویی ریلی ، ماشین ظرفشویی زیر کانتری وو ماشین ظرفشویی هود تایپ استفاده کنید . به یاد داشته باشید که زیبایی و درخشندگی ظروف در کنار حفظ آنها در برابر شکستگی هنگام شستشو باعث می شود که هم از لحاظ هزینه صرفه چویی شود و هم برای افرادی که به رستوران شما می آیند مهم است .

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد چگونگی تجهیزات شستشوی وینترال به رستورانها برای دستیابی به موفقیت بیابید ، در تماس با ما دریغ نکنید. ما یک ماشین ظرفشویی حرفه ای را برای شما قرار خواهیم داد تا 15 روز بدون تعهد آن را امتحان کنید

در صورتی که اطلاعات بیشتری درباره انواع تجهیزات آشپزخانه به همراه جزییات بیشتری نیاز دارید ، پیشنهاد میکنیم تا از خدمات مشاوره رایگان گروه صنعتی داطا با تماس با قسمت پشتبانی حتما بهره مند شوید

دیدگاه ها بسته شده است

فارسی