پاستا یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد. فرقی ندارد متعلق به کدام منطقه جغرافیایی کره زمین باشید در هر کجای جهان میتوانید کسانی که پاستا دوست دارند را مشاهده کنید. پاستا کوچک و بزرگ نمیشناسد. کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و سالمندان، همه و همه میتوانند جزو علاقهمندان به این غذای دوست داشتنی باشند. پاستا انواع مختلف با طعمهای متفاوت دارد. روشهای پخت آن متنوع است. برای طبخ پاستا دو روش کلی سنتی و صنعتی به کار گرفته میشود. در روش صنعتی برای پختن پاستا، از پاستا پز صنعتی استفاده میکنند.
فهرست مطالب این متن :
ممکن است بعضیها ماکارونی و پاستا را باهم یکی بدانند در صورتی که ماکارونی زیرمجموعه انواع پاستا میباشد.
پاستا یک نوع غذای ایتالیایی است. کلمه پاستا در لغت به معنای خمیر کاربرد دارد و همهی فرآوردههای خمیری که با آرد گندم درست شدهاند را شامل میشود. از معروفترین انواع پاستا میتوان ماکارونی را نام برد. اسپاگتی، نودل و لازانیا انواع دیگر پاستا هستند. روش پخت هرکدام از این داستانها متفاوت است. هر کدام از آنها را میتوان با طعمهای مختلف پخت و سرو کرد. با استفاده از پاستا پز صنعتی میتوانید انواع پاستا را تهیه کنید.
ماکارونی که یک نوع پاستای خشک است را میتوان با شکلهای گوناگون در رنگهای مختلف با افزودنیهای متفاوت تهیه کرد و سپس پخت. این غذای خوشمزه و مقوی در کشور ما طرفداران بسیاری دارد.
توجه داشته باشید که پاستا یک غذای ساده است اما بیش از ۳۰۰ نوع پاستا در سراسر جهان تولید میشود. برای پخت انواع پاستا در رستوران یا هتل خود میتوانید از پاستا پز صنعتی کمک بگیرید.
آب، آرد و تخم مرغ مواد اولیه و پایه تشکیل دهنده پاستا هستند. هر نقطه از جهان با توجه به فرهنگ و ذائقه غذایی خود نوعی پاستا را با استفاده از این مواد پایه تولید کردهاست.
با شنیدن نام این خوردنی لذیذ، نام کشور ایتالیا در ذهن تداعی میشود. برخی فکر میکردند که تاریخچه پاستا به آنجا برمیگردد که پس از سفر مارکوپولو، جهانگرد قرن ۱۳، به چین و دیدن نودل، پاستا در ایتالیا رواج یافتهاست. نکته قابل توجه اینجا است که شواهد تاریخی به قبلتر از آن و حتی مکانهای مختلف برمیگردد. امروزه پس از به ارث رسیدن این غذای خوشمزه از نسلهای قبل میتوان با پاستاپز صنعتی با سرعت و کیفیت بالا این محصول را آمادهی سرو کرد.
در قرن چهاردهم محبوبیت پاستای خشک باعث شدهبود جهانگردان در سفرهای خود از آن استفاده کنند. به همین طریق پاستا در سراسر جهان شناخته شد و رواج پیدا کرد.
در قرن نوزدهم یک تحول خوب برای پاستا اتفاق افتاد و آن تحول این بود که در طبخ پاستا از گوجه استفاده شد. این ترکیب خوشمزه در افزایش علاقه مردم به پاستا نقش داشت. پس از معروف شدن پاستا و آشنایی مردم با آن سبب شد که مردم دوست داشته باشند پاستا را حتی در منزل به راحتی طبخ و سپس میل کنند.
پس از آشنایی مردم با انواع پاستا و تست کردن طعم لذیذ آن روز به روز تمایل به پاستا بیشتر شد به نحوی که در حال حاضر پاستا در کافیشاپها، رستورانها و هتلها عضو جدا نشدنی منوها میباشد. به همین دلیل پخت مقدار زیاد پاستا و سرعت بالا در روش پخت سنتی کمی سخت است و در بعضی موارد امکان دارد از کیفیت غذا کاسته شود. امروزه دستگاههایی به نام پاستاپز در تهیه پاستا، کمک دست انسانها هستند.
با توجه به بالا بودن تقاضا برای سرو پاستا، اگر بخواهیم از روشها و ابزارهای گذشته برای پخت پاستا استفاده کنیم زمان زیادی صرف میشود. همچنین کیفیت غذا از جمله مسائل حائز اهمیتی است که نباید به آن بیتوجهی شود. پاستا پز صنعتی داطا، یک پیشنهاد عالی برای تهیه و سرو پاستا است که میتواند ده تا سبد را همزمان در خود جای دهد و با این ظرفیت بالا بهترین کیفیت را به شما ارائه کند.
برای دمکردن انواع پاستا و ماکارونی میتوانیم از پاستا پز استفاده کنیم. این وسیله به ما کمک میکند در کمترین زمان ممکن با بیشترین و بهترین کیفیت پاستا بپزیم. کاربرد این وسیله از نوع صنعتی آن، در هتلها، رستورانها، فستفودیها، کافیشاپها، تالارهای پذیرایی و مخصوصا رستورانهای ایتالیایی که منوی متنوعی از پاستا دارند مشاهده میشود. حفظ کیفیت غذا یکی از ملاکهای مهم برای آشپزخانه است که توسط پاستاپز به ارمغان میآید.
برای تهیه پاستای خوشمزه لازم است مواردی رعایت شود که وجود این موارد در کنارهم باعث افزایش کیفیت و لذیذتر شدن طعم پاستا میشود.
تازگی و مرغوبیت از ویژگیهای خیلی مهم موارد اولیه است. اگر مواد اولیه تهیه پاستا بیکیفیت باشند مطمئنا بر طعم، رنگ، شکل و ظاهر غذای ما تاثیر میگذارد. در مقابل مواد اولیه مرغوب و باکیفیت سبب بهتر شدن طعم، رنگ، شکل و درنهایت ظاهر پاستا میشود. مواد اولیه با کیفیت در کنار پاستا پز صنعتی ترکیب بینظیر را میسازد.
روش پخت هم جزو موارد حائز اهمیت در تهیه و طبخ پاستا است. هرچه حرفهایتر در این زمینه عمل کنیم در واقع باعث افزایش کیفیت و بهتر شدن طعم، رنگ، شکل و ظاهر پاستا میشود. پاستا پز در این زمینه ابزاری یاری دهنده به حساب میآید. با کمک گرفتن از این دستگاه صنعتی شما میتوانید در زمان کم پاستا را با بیشترین کیفیت پخت و سپس سرو کنید. همچنین استفاده از پاستا پز در کنار مواد اولیه مرغوب میتواند ضامن افزایش کیفیت، طعم، عطر پاستای شما باشد. با افزایش کیفیت پاستاهای منو خود توسط مواد اولیه مرغوب، ابزار و روش پخت مناسب رضایت مشتری را از آن خود کنید.
هر کشوری با توجه به فرهنگ و ذائقه مردم خود انواع مختلفی از پاستا را میپسندد.سرتاسر جهانیان میتوانند از این وسیله صنعتی، جهت پخت انواع پاستا و ماکارونی با کیفیت بالا بهره ببرد. پاستا پز شما را یاری میکند تا دیگر نگران طبخ پاستا نباشید.
از غذاهای محبوب در سراسر جهان میتوان به پاستا اشاره کرد. این که چگونه این غذای خوشمزه را پزیم و سرو کنیم حائز اهمیت است. مواد اولیه مرغوب و روش پخت مناسب و حرفهای از عوامل تاثیرگذار در تهیه و پخت پاستا میباشد. ابزار بسیار مفید و کاربردی برای افزایش کیفیت پاستا و کوتاه کردن زمان پخت آن، پاستا پز صنعتی نام دارد. با استفاده از این وسیله لبخند رضایت را بر لبهای مشتریان خود بنشانید.