سه مورد اساسی برای رشد و موفقیت رستوران شما !

پاستا پز صنعتی چیست و چه کاربردی دارد؟
فروردین ۵, ۱۴۰۱
اهمیت یخچال صنعتی و انواع آن
اهمیت استفاده از یخچال صنعتی در تجهیزات آشپزخانه صنعتی
فروردین ۵, ۱۴۰۱
Show all

تست رایگان انواع طعم ها و غذا های خوشمزه در یک سالن زیبا و بزرگ و شکیل و ایجاد تجربه های به یاد ماندنی برای مشتریان و مهمانان ، برای یک رستوران درشروع فعالیتش بسیار جذاب و لذت بخش و انرژی بخش است . هر چقد هم این موضوع جذاب و لذت بخش به نظر برسد ، بدست آوردن موفقیت در زمینه صنعت غذایی بسیار یخت و دشوار است .
بر اساس تحقیقات انجام شده حدودا 60 درصد رستوران ها در سال اول و حدودا 80 دررصد رستوران تا سال پنجم وجود ندارند و کسب و کار خود را تعطیل کرده و یا تغییر داده اند ، که این درصد ها با توجه به موقعیت مکانی شما متفاوت و بیشتر باشد . به عنوان مثال ما شهر نیویورک سیتی را در نظر گرفته ایم : حدودا 12000 رستوران به ثبت رسیده است و در حال فعالیت هستند .
بر اساس مطالعات انجام شده شرکت بین اللملی NGP در سال های اخیر تنها حدودا 3 درصد آنها بطور مستقل اداره می شوند و در موفق بوده اند. نیازی به بیان این موضوع نمی باشد که دنیای آشپزی و رستوران داری اصلا منتظر ورود برند و رستوان جدیدی نمی باشد . علی رغم وجود این نکته دلسرد کننده ، افتتاح یک رستوران هم چنان از رویاهای بسیاری از افراد برای ورود به این حرفه می باشد.
اكنون اگر شما در حال افتتاح رستوران خود هستید شنیدن آمار فوق شاید خیلی دلگرم کننده نباشد ، اما همه خبر ها بد نیستند و شرکت های در کنار شما هستند که در زمینه راه اندازی یک رستوران حرفه ای ، راه اندازی آشپزخانه صنعتی ، راه اندازی کترینگ ، راه اندازی فست فود و کلا در زمینه تجهیزات صنعتی آشپزخانه تجربه بسیار زیاد و نمونه کارهایی بسیار قوی دارند که می توانند به شما کمک کنند. شرکت داطا با داشتن تجربه چند ده ساله در زمینه راه اندازی و پیاده سازی تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران می تواند بهترین انخاب در این زمینه برای شما باشد
راه-اندازی-رستوران

مقاله پیشنهادی

مهمترین نکاتی که قبل از راه اندازی رستوران باید رعایت کرد !

مشاوره-آشپزخانه-صنعتی

مقاله پیشنهادی

چگونه یک شرکت تولید کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی را انتخاب کنیم ؟

با توجه به شرایط کنونی و وجود بیماری همه گیر کرونا ، این انتظار می رود که بعد از پایان یافتن آن و بازگشت روند عادی زندگی ، می توناد زمان مناسبی برای راه اندازی رستوران باشد . اگر چه بازار رقابت بسیار سخت و سنگین است ، اما قطعا این پتانسیل وجود دارد که بتوان یک رستوران خوب راه اندازی کرد.و مشخصا افراد سعی بر این دارند که وقت خود را بیشتر در رستوران بگذرانند با توجه به مدت زمانی که این امکان وجود نداشته است.
این میتواند یک خبر خوش برای افزایش روند صعودی درخواست غذاهای بیرن بر برای رستوران هایی که این قابلیت را دارند باشد. اما استفاده از این خط سیر نیاز به برنامه ریزی استراتژیک دارد . مواردی وجود دارد که شما قبل از افتتحا رستوران باید به آنها توجه ویژه ای داشته باشید.

1- اصیل بودن طرح

یکی از بهترین راه ها برای ایجاد سروصدا و معروف شدن و آگاه سازی از افتتاح رستوران ، ارائه یک تجربه جدید از سبک تازه ای از دکوراسیون و غذاهای ارائه شده می باشد. صرف نظر از موقعیت محلی شما ، معمولا افراد محلی برای یک پیتزا فروشی ساده که مانند سایر پیتزا فروشی ها می باشد ، رغبتی نشان نمیدهند. این بدان معنی است که اگه قصد راه اندازی یک پیترا فزوشی ساده را دارید و هدف موفق شدن را دارید ، این کار بسیار دشواری می باشد با توجه به تعداد زیاد پیتزا فروشی های محلی و بعضا زنجیزه ای .
یکی از بهترین راه ها برای ایجاد سروصدا و معروف شدن و آگاه سازی از افتتاح رستوران ، ارائه یک تجربه جدید از سبک تازه ای از دکوراسیون و غذاهای ارائه شده می باشد. صرف نظر از موقعیت محلی شما ، معمولا افراد محلی برای یک پیتزا فروشی ساده که مانند سایر پیتزا فروشی ها می باشد ، رغبتی نشان نمیدهند. این بدان معنی است که اگه قصد راه اندازی یک پیترا فزوشی ساده را دارید و هدف موفق شدن را دارید ، این کار بسیار دشواری می باشد با توجه به تعداد زیاد پیتزا فروشی های محلی و بعضا زنجیزه ای .
مصرف کنندگان همیشه شیفته یک ایده کاملاً جدید خواهند شد. بعلاوه ، همیشه امکان استفاده از یک جایگاه استفاده نشده وجود دارد - فقط ممکن است نیاز به تفکر خارج از چارچوب داشته باشید. در سال های اخیر يكي از بازیگران سینمای هالیوود ، یک رستوران کودک پسند در یکی از شهرهای آمریکا افتتاح کرد .
ممکن است پیش خودتان بگویید که افتتاح رستوران کار بسیار معمول و رایجی می باشد ، ولی تفاوت این رستوران در این بود که یک رستوران مخصوص کودکان با سرو غذاهای سازگار با کودکان در سنین مختلف بود که یک نیاز در بین مردم بود . همین پاسخ نیاز اون باعث شده تا به سرعت به یک رستوران بسیار مشهوری تبدیل شود .زمانی که والدین و کودکانشان وارد رستورانی می شوند که هم برای کودکان غذاهای سالم و ارگانیک دارد و هم برای بزرگ سالان ، حس بسیار خوش آیند و تجربه بسیار خوبی می باشد که همین سبب تکرار این تجربه می شود و این ایده ساده توانست بسیار موفق شود.

2. طرح تجاری

یک برنامه تجاری به اندازه یک سرآشپز با کفایت برای موفقیت یک رستوران ضروری است ، اما اغلب در روند برنامه ریزی برای افتتاح رستوران با عجله نادیده گرفته می شود .برنامه تجاری شما به شما ، شرکا و سرمایه گذاران کمک می کند تا نقشه موفقیت را ترسیم کنند و همچنین برای بدترین برنامه ها برنامه ریزی می کنید. برنامه تجاری شما باید شامل یک نمای کلی بازار ، تحلیل رقابتی ، بینش مخاطبان هدف و پیش بینی های بودجه واقع بینانه باشد.
افتتاح یک رستوران می تواند فرایند ناپایداری باشد ، اما برنامه ریزی برای هر سناریوی ممکن به شما کمک می کند تا بهترین تصمیم را برای سرمایه گذاری خود بگیرید. یک برنامه تجاری جامع همچنین به شما کمک می کند تا نیازهای سرمایه خود را کاملاً ترسیم کنید. کارشناسان رستوران قبل از باز کردن درها و افتتاح رستوران ، شش تا نه ماه سرمایه در گردش را تأمین می کنند.
اسکات مووری ، یک مشاور ارشد در زمینه راه اندازی رستوران معتقد است ، برنامه ریزی ناقص یک دام بسیار خطرناک و در عین حال قابل پیشگیری و رایج در میان رستوران داران می باشد.وسوسه انگیز است که تمام وقت خود را صرف طراحی یک فضای زیبا و ایجاد یک منوی ابتکاری کنید ، اما فعالیت های رستوران شما ، از ایجاد یک مدل مالی واقع بینانه گرفته تا سیستم ها ، تا آموزش و سیستم های کنترل هزینه ، عامل اصلی موفقیت و طول عمر هستند در واقع " تعیین نیازهای عملیاتی شما با یک برنامه تجاری محکم آغاز می شود. "

3. مکان اصلی

مکان نامناسب طراحی شده موفقیت رستوران شما را به چالش می کشاند و راه اندازی رستوران در منطقه بدون تردد زیاد و یا با دسترسی دشوار ، باعث می شود دلسردی مهمانان می شود . از طرف دیگر ، راه اندازی یک رستوران در منطقه ای که پر از رستوران می باشد، باعث سختی جذب مشتری می شود.یافتن بهترین مکان تا حد زیادی به شهر شما بستگی دارد و از مناطق شهری تا مناطق حومه شهر متفاوت است. علاوه بر این ، الزامات اجاره و پروانه های ساختمانی نیز در انتخاب مکان نهایی شما تأثیر می گذارد و از آنجا که نهایی شدن این مراحل ممکن است ماه ها طول بکشد ، بهتر است مراحل جستجوی مکان را در اسرع وقت شروع کنید .

این سه اولویت به عنوان عناصر سازنده موفقیت رستوران شما محسوب می شوند. با داشتن یک مفهوم ، طرح تجاری و موقعیت اصلی ، می توانید جنبه های خلاقانه تری از کسب و کار خود را پیدا کنید .

دیدگاه ها بسته شده است

فارسی